Допомога буває різною, може виражатись не лише у фінансову вигляді. Добрим словом, увагою, приємним сюрпризом – це ті речі, які на сьогоднішній день потребує кожна людина, а особливо онкохворі дітки, які знаходяться у лікарнях і , на жаль не завжди повертаються до дому.
Проект «Листи Ангела» був створений директором благодійного фонду «Відкриті долоні» Марія Айлен в 2010 році. Волонтери якого пишуть листи онкохворим діткам від казкових героїв, Ангела, а для старших діток як від друга і розносять їх по відділеннях Києва для онкохворих діток.
Ми вирішили долучитись до цього проекту разом з дитячим садочком Magic Wood, дітки якого радо погодились яскраво розмалювати конвертики, в яких передаються ці листи.
Ви б бачили, з якою великою лобов’ю і відповідальністю вони віднеслись до цього процесу, адже розуміли, що десь в іншому місті їх дуже чекають дітки. Слід зазначити, що вік діток 3 -5 роки, тому конвертики вийшли дуже дитячими і яскравими.
Дякуємо Олені Журанкова, яка являється волонтером цього проекту протягом 4 років за таку можливість, а також діткам дитячого садочка, які відгукнулись на дану пропозицію.
А ми в свою чергу з радістю передаємо конверти і подаруночки волонтеру Олені і також дякуємо за надану можливість долучитись до цього проекту”.

#допомагатилегко #допомагатипросто

 

 

0

Your Cart