Катерина Пилипчук:
«Просто пориньте у власний світ відчуттів і Ви опинитесь на одній хвилі з дітьми»

Co-Founder в Urban Space 500, PRESIDENT OF WORLD COUNCIL OF EXPERTS в Fiabci International Real Estate Federation, President в FIABCI-Ukraine, Founder/CEO/Owner в REALTrainings, CEO & Founder в Family 3.0. Центр освіти майбутнього

Катерина Пилипчук с сыновьями

Бути Мамою хлопчиків - це ...

бути прототипом їх майбутньої дружини та матері їхніх дітей. Прототипом жінки, що надихає, безумовно любить, приймає та благословляє і заряджає чоловіка на успіх та досягнення.

             Ваші перші думки / перша реакція, коли на УЗД дізналися, що у Вас хлопчики

Катерина Пилипчук (Urban Space 500) с сыновьямиКоли я вперше пішла на УЗД з першим сином, то була надзвичайно щаслива, бо коли хлопчик - це продовження чоловічого роду. Надзвичайно була захоплена тим відчуттям, що виношую у собі продовження роду Пилипчуків. Коли ж ходили на УЗД з другим сином, то мала іншу ситуацію. Лікар визначила стать на тому етапі, коли її за звичай не можуть ще ідентифікувати і у мене були думки (це чесно визнаю), що можливо вона помилилась, і що буде дівчинка, бо це ж такий стереотип існує, що начебто класно мати хлопчика і дівчинку. Уже зараз я усвідомлюю, наскільки важливо приймати дитину одразу ще до її зачаття у будь-якій статі, так як саме твоя безумовно любов є чудодійною силою, яка надає енергію та розкриває таланти у дітей.

Як Вас змінило материнство

Насправді материнство мене зробило інакшою. Я не можу сказати, що я змінилась на краще чи гірше. Я просто стала інша. У мене відкрились ті нові можливості, яких нема, коли ти ще не стала мамою. Я почала мислити категоріями моїх дітей. Я зрозуміла, скільки цікавого я можу дізнатися, спостерігаючи за ними, скільки всього нового про мене вони мені розповідають своїми вчинками, тими емоціями, які я переживаю і тими думками, що мені приходять у якості відкриттів! Я дуже вдячна своїм дітям - вони мої вчителі!

         Які головні відкриття, пов'язані з вихованням хлопчиків

Головне відкриття, яке я зробила для себе - це те, що дітям від батьків потрібно не так багато, як ми, майбутні батьки, звикли думати. Дітям від батьків потрібна любов, безумовна, чиста, як краплина води. Дітям потрібна увага та підтримка у складні моменти, дітям потрібна атмосфера щастя і радості, відчуття дому та власного простору, відчуття нелімітованих можливостей за умови прикладання зусиль. Діти потребують всього того, чого потребуєте Ви. Просто пориньте у власний світ відчуттів і Ви опинитесь на одній хвилі з дітьми.

Як Ви любите проводити час разом з Синами

Семья Катерины Пилипчук (Family 3.0. Центр освіти майбутнього)Якщо чесно, то час ми проводимо часто в одному просторі, але кожен зайнятий своїм. Коли ж ми опиняємось за одним столом - тоді це спільна вечеря чи сніданок. Або настільна гра, у якій є багато відкриттів та розвитку. Молодший Петрик уже з 6 років грає у складну гру Cash Flow і просить у неї пограти всіх нас. Не часто йому вдається всіх зібрати до купи, але якщо уже сідаємо, то гра може затягнутися на 4-5 годин. Грати любимо у "Супер-Фермера", "Tickets to Ride", колись ще грали у "Монополію", поки не дізнались про "Кеш Флоу". А ще у нас є спільний час кожного вечора, коли діти вдягаються спати. Ми спілкуємось перед сном про день, який пройшов. Що було цінного у цьому дні, що було найцікавішим, а що роздратувало найбільше. Діти діляться тим, що для них важливо сказати і мені і один одному. Таким чином вони відчувають, що їм можна робити помилки, що їх підтримають і покажуть як вибратися зі складних ситуацій.  Я багато писала на фейсбук про ці наші розмови під хештегом #вкладальнібесіди. Їх можна знайти за цим хештегом і почитати. Думаю, багатьом мамам це буде цікаво і вони зможуть спробувати так спільно проводити час з дітьми.

Що найбільше дивує Вас у Ваших дітях

Дивують мене вони щодня своїми відкриттями та тими кроками, які вони роблять у своїх пошуках. Старшому вже майже 14 років, то він постійно мислить категоріями, як заробити гроші, і при цьому він не думає, ким він буде(як колись у нас питали - ким ти будеш працювати), а думає, "що він створить, що буде приносити користь людям і йому задоволення і гроші". Молодший постійно дивує глибиною своїх роздумів, філософськими думками та баченням світу. Він все ще наповнений любов'ю менший син (йому 8 років), і я тут, навпаки, працюю над собою, щоб він також мав можливість проявляти себе, не залежно від того, що у нього є старший брат і приклад. Він розвивається паралельно і дуже хоче бути у всьому першим. Дивує своїм прагненням до результату та здатністю усе "впитувати як губка" з першого разу. Для чоловіків ці здатності є надзвичайно важливими, адже саме їм доведеться у майбутньому бути батьками для своїх дітей, чоловіками для своїх жінок та справжніми людьми у спільноті.

Який найяскравіший спогад, пов'язаний з Синами

Мабуть, це наші спільні подорожі по світу. Але найяскравішою з них була подорож у Дубай - місто майбутнього, де ми побували на найвищій у світі вежі - Бурдж Халіфа, піднімались на 126 поверх на найшвидшому у світі ліфті, були у найбільшому в світі моллі, жили у найфешенебельнішому готелі Атлантіс, на єдиному на той час штучно створеному рукотворному острові "Пальма". У моїх синів після цієї поїздки в прямому і переносному сенсі розширилися горизонти сприйняття світу. Ну, і у нас з чоловіком також, не буду цього приховувати.

Яке найбільше досягнення у Вашому житті, як Мами

Буду банальною - моя родина! Люблю її і ціную! У всіх моїх проектах - приоритет номер один - моя сім'я.

Ваші побажання Мамам хлопчиків

Постійно розвивайтесь, знаходьте час на себе, любіть  перш за все свого чоловіка - адже це приклад любові майбутньої жінки до Ваших синів, і Ваші сини віддячать Вам своїм щастям!

Катерина Пилипчук с семьей

Fhoto by Dasha Tenditna

0

Your Cart