Міф про дитячий костюм

Как отметить день рождения ребенка

      Багато батьків думають, що нарядний костюм для малюка віком від 1 року, можна одягти лише раз, що діти швидко ростуть і він дуже не практичний.
Але ми розвіємо цей міф і покажемо Вам інший бік ситуації.

       Вашому малюку виповнився 1 рік. Ви хочете зробити йому свято як в казці. Ви купуєте кульки, замовляєте торт з цифрою, декоруєте стіл, замовляєте ресторан, запрошуєте гостей, аніматорів, часто присвячуєте дійство до відповідної тематики, наприклад, мультфільму і тд. І не приділяєте сильної уваги, в що він одягнений.
А тепер уявіть собі – це все можна зробити, створивши справжню Джентльменську вечірку «Засідання клубу джентльменів». В запрошеннях вказати відповідний dress code. Це буде незабутнє яскраве і вишукане шоу.

     Отже, Ви купуєте костюм віком 1-2 роки, який:
• Зможете одягти на першу річницю дня народження;
• Протягом 9-12 місяців і різної пори року поєднувати його елементи з повсякденним одягом;
• Зможете одягнути на сімейну фотосесію, яка залишиться в пам’яті на все життя як для Вас , так і Вашого сина, і навіть наступних поколінь;
• Одягнете на визначні події, свята Вашої родини (Новий Рік, Різдво, Ювілей Бабусі чи Дідуся, Весілля тітоньки і т.д.);
• Згадка на все життя. Колись, через 20-30 років, Ваш син відкриє шафу і побачить, цей маленький костюм, свій перший дорослий наряд, який розчулить його до сліз.
• Можете запровадити родинну традицію, коли у Вашій родині народжуються хлопчики, кожному з них на 1 річницю життя влаштовувати Джентльменську вечірку :).

   Ви купуєте не костюм. Ви купуєте емоції, які залишаться з Вами на все життя. Ви формуєте стиль Вашого сина з перших кроків.

0

Your Cart